Monday, July 2, 2012

Gott och Blandat


Hej då Jonas! I torsdags sa vi hej svej till Jonas som flyttar hem till Sverige efter 2 år i Joburg. 


När Jonas och Silje nu åkt hem fick vi adoptera deras balkongväxt och den ville ha mer jord så i helgen åkte vi till Builders Warehouse. Utanför butiken trängs killar för att på ett tveksamt effektivt sätt, marknadsföra sina tjänster.
Det var tyvärr ingen skylt som sa "SOIL EXPERT" eller "PLANTER" och vi vågade naturligtvis inte chansa på att en elektriker skulle klara av att plantera en blomma så vi fick helt enkelt göra det själva. Den här killen ville gärna vara med på bild fast vi inte anlitade honom som "planter".


Efter blomjords-köp åkte till Wanderers Sport Club för att äta lunch. Under lunchen hade vi underhållning som ni ser. Wanderers är en anrik gammal klubb i Johannesburg som härstammar från kolonialtiden (vilket medlemmarna också gör att döma av deras hårfärg och hastighet att röra sig). En stor sport på Wanderers på helgen är Bowls, som ni ser spelas på bilden. Kloten är nästan stora som bowling klot och man ska rulla dem över en stor gräsplan. Skulle beskriva det som en blandning mellan bowling, boule och curling, alltså inte ett jätte stor publik sport... 


På lördagen var vi på gatufest i Melville. Supertrevligt och fullt ös. Här poserar min kollega Khaya.



Har ni sett så långa rasta någon gång???


Hoppas ni haft en bra helg och får en härlig vecka!
Kram 
K

No comments:

Post a Comment