Monday, June 4, 2012

Helgen i bilder

Hallåja - Oscar här.

Då var det dags för en liten uppdatering så att ni noga kan följa vad som hänt oss i helgen.

Jag kom hem på lördag morgon efter två veckors runtresande i Europa.

På lördagen åkte vi med Willhelm och Markus till "Neigbourgoods-market" där man kan köpa lokalproducerade matvaror, vin, öl etc. Som ni ser på bilderna så ligger det i ett parkeringsgarage i downtown Joburg och består, överraskande nog, av en blanding av vita- och svarta ungdomar.





På vägen hem mötte vi nedanstående ekipage ovanpå en Toyota "Bakkie" (Bakkie är vad Sydafrikaner kallar typ alla bilar men egentligen tror jag att det är allt som är större än en liten personbil och mindre än en lastbil). Ovanpå den generöst tilltagna lasten som består av stolar, bord och en hoprullad madrass sitter en man och "håller reda på saker och ting". Bilen färdas i ca 90km/timmen på motorvägen. 




På söndagen skulle det vara romantiskt så då åkte vi till Johannesburgs botaniska trädgård som för tillfället ser något deprimerande ut eftersom allt är uttorkat. Jag poserar vant under en korkek.



På söndag kväll skulle vi utföra lite extremsport. I detta fall en lugn joggingtur runt vårt neighbourhood. Karin kom ca 500m innan hon snubblade över en ondsint sten som någon elak lagt ut.




Det var vår helg i bilder.

Hoppas att ni har haft det bra!
Oscar

No comments:

Post a Comment